Over mij

Over mij

Mijn naam is Ester Koster. Samen met mijn dochter en zoon woon ik in de wijk Kloosterveen in Assen.
Gedreven door mijn interesse in het menselijk lichaam, en natuurlijk ook de persoon erachter, ging ik op zoek naar een manier waarop ik in een positieve sfeer met mensen kan werken. Een manier om mensen te begeleiden en waarop ik ze iets mee kan geven om hun kwaliteit van leven te verbeteren.
Door mijn eigen ervaring met bioresonantie groeide mijn enthousiasme, en besloot ik een opleiding te volgen voor bioresonantietherapeut bij de Zonnevlecht in Budel.
Dat bleek een prima keuze. Na de opleiding heb ik een plan bedacht hoe mijn praktijk er ongeveer uit zou moeten zien. Het resulteerde in een fijne lichte ruimte met een rustgevende beleving
Hopelijk voelt u u zich in mijn praktijkruimte op uw gemak, zodat u zich tijdens uw behandeling zo goed mogelijk kunt ontspannen.

De praktijkkamer

Zon, zee,  en mooie wolken zijn voor mij een teken van rust en totale ontspanning. Ik heb voor veel wit gekozen omdat dat niet zoveel extra prikkels met zich mee brengt.
U bent hier naar toe gekomen omdat er iets is waardoor u zich waarschijnlijk minder prettig of misschien zelfs gespannen voelt. Ik hoop dat u door het zien van de zon, de zee en de wolken alvast een beetje rust kunt ervaren, zodat de behandeling echt een moment voor u zelf zal zijn.

Neem vrijblijvend contact op