Bioresonantiepraktijk Ester

Over Orthomoleculaire therapie

Inmiddels mag ik mijzelf naast bioresonantietherapeut orthomoleculair adviseur noemen. Orthos komt vanuit het Grieks en betekent gezond. Moleculair; dit betekent betreft de moleculen. Bij orthomoleculaire therapie streven we ernaar om door middel van gezonde voeding zoveel mogelijk nuttige en nodige voedingsstoffen binnen te krijgen. Schadelijke voedingsstoffen willen we natuurlijk zoveel mogelijk vermijden.

Door de jaren heen is gebleken dat met juiste voeding de mens ontzettend gezond kan blijven. Daarvoor is het handig even terug te gaan naar het voedingspatroon van de oermens. In de tijd dat de oermens leefde, bestonden er geen smaakmakers, geen chemische stofjes om hun voeding langer houdbaar te maken, en ook geen kleurstoffen waardoor hun eten er nog lekkerder uit ging zien. Tegenwoordig is dit wel zo ,dat is jammer. Fabrikanten voegen diverse synthetische stofjes toe aan voeding waardoor onze voeding lang houdbaar blijft, of die ervoor zorgen dat we die zak chips in 1x leeg willen eten.

Als consument worden we veel in de maling genomen over gezonde voeding. Zodra een fabrikant op zijn merk boter een plaatje plakt van een zonnebloem denken we massaal; oh fijn, zonnebloemolie dat is vast goed voor hart en bloedvaten. Wat de fabrikant niet vermeldt op zijn pakje boter is; pas op zonnebloemolie werkt ontstekingen in de hand.

Dat is slechts 1 praktijkvoorbeeld om je inzicht te geven hoe we als consument massaal misleid worden door reclame en etiketten op onze voedingsproducten.

Mijn doel als therapeut is om u weer bewust te maken van wat we allemaal in onze mond stoppen en wat dat met ons lichaam doet. Is dit allemaal echt zo gezond? Hebben we al deze stoffen echt  nodig om lief te zijn voor onze darmen, en de darmen gezond te houden?

Het kan zijn dat ik u heb doorgemeten met mijn biotensor, en dat uit uw analyse is gekomen dat u met de bestaande klachten tijdelijk beter een ander dieet kunt volgen. Wat goed mogelijk is, is dat u weet dat u op de goede weg bent qua voeding en toch graag anders met uw voeding om wilt gaan. Dan kunt u rekenen op goede voedingsadviezen van mijn kant.

Veel mensen willen sowieso graag gezonder leven en adviezen over gezonde voeding. Hiervoor kunt u prima terecht in mijn praktijk.

Actiecode Vitakruid

Vitakruid en speciaal voor u een actiecode 20221976

Als ik een analyse heb gemaakt van de mensen die bij mij in de stoel zitten, blijkt vaak dat er sprake is van tekorten aan bepaalde vitamines en of mineralen.

Tijdens mijn opleding voor orthomoleculair adviseur kwam ik in aanraking met het merk Vitakruid.

In de winkels liggen de schappen vol met diverse merken en soorten vitamines en is het aanbod ontzettend groot.

Jammer genoeg worden aan vitamines en mineralen te veel synthetische stofjes en soms zelfs E-nummers toegevoegd. We denken dan vaak dat we heel goed bezig zijn doordat we de juiste vitaminepillen slikken. De eerste vraag is; hebben we die vitamines perse nodig? Daar kunt u achter komen in mijn praktijk.

 Veel verpakkingen van vitamines bevatten belastende stoffen (denk aan aluminium bij doordrukstrips) die hierdoor ook terecht komen in onze vitaminepillen.

Omdat het aanbod zo groot is ,en om het kaf van het koren te kunnen scheiden moeten we als consument veel weten over vitamines en mineralen. Meestal is dit niet het geval. Hoe vaak kopen we vitaminepillen omdat onze ouders of vrienden ons aanraden dat we dit ook eens uit moeten proberen? Dat is iets waar we denk ik voorzichtiger mee om zouden kunnen gaan.

Vitakruid heeft een mooie en uitgebreide productlijn met een hoge biologische beschikbaarheid in de vitamines en mineralen die ze daar ontwikkelen. Biologische beschikbaarheid heeft niets te maken met een biologisch keurmerk of met biologisch.

Biologische beschikbaar gaat over de mate waarin lichaamscellen de voedingsstoffen op kunnen nemen. Daarnaast zijn leeftijd en geslacht van de gene die de vitaminepillen inneemt van groot belang.

Vitakruid heeft een actiecode in het leven geroepen waardoor u als consument veel kunt besparen op vitamines en mineralen.

Deze actiecode 20221976 kunt u vrij gebruiken als u bij www.Vitakruid.nl uw producten bestelt. Ook is daar een medewerker beschikbaar voor u op de chat wanneer u advies nodig heeft over een product dat u bestelt. Uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u thuis bezorgd.

Ben je benieuwd of bioresonantie iets voor je is, of heb je een vraag?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik reageer zo spoedig mogelijk.