Bioresonantiepraktijk Ester

Wat is bioresonantie?

Het klinkt ingewikkeld, maar aan de hand van een voorbeeld is het vrij eenvoudig uit te leggen.
Wanneer je een radio op de juiste zender wilt zetten ga je op zoek naar de frequentie waarop je deze zender kunt beluisteren. Zodra je van deze frequentie af gaat, hoor je een vervelende ruis.
Zo is het ook in het menselijk lichaam. Het lichaam is opgebouwd uit een enorme hoeveelheid cellen. Al deze cellen hebben hun eigen natuurlijke trilling.
Deze trilling kan flink uit balans raken door bijvoorbeeld electromagnetische straling. Denk aan straling van mobiele telefoons en tablets, wifi netwerken maar ook koelkasten, magnetrons, televisies etcetera.
Wanneer ons lichaam verstoord raakt, ontstaan er blokkades waardoor we overbelast of zelfs ziek kunnen worden. Als we ziek zijn wordt het trillingsbeeld verstoord door trillingen van bijvoorbeeld virussen, bacteriën of pesticiden.
Iedere aandoening heeft een eigen onregelmatige trilling. Met bioresonantie therapie wordt een lichaamseigen trilling naar het lichaam gestuurd.
Hierdoor kan bioresonantie functioneel zijn bij diverse aandoeningen waarbij het niet uit maakt of deze chronisch of accuut zijn.

Veel mensen zijn allergisch voor bepaalde stoffen. Dit is in de meeste gevallen prima te behandelen met bioresonantie.
Op de afbeelding hiernaast ziet u een testdoos voor allergieen. Hierin zitten buisjes, gevuld met bijvoorbeeld koffie,
suiker, wasmiddel, peulvruchten of bestrijdingsmiddelen voor groente of fruit.
Aan de hand van deze buisjes kan ik testen waar u allergisch of overgevoelig voor bent. Zodra de boosdoener is gevonden, kunnen we de behandeling starten om de allergie tegen te gaan.
Mocht u het gevoel hebben ergens allergisch voor te zijn, is het ook mogelijk dat u zelf het product mee neemt waarvan u denkt dat het een allergische reactie veroorzaakt.
Dit kan van alles zijn, varierend van een plukje haar van uw huisdier tot bijvoorbeeld een kruidenmix of shampoo die u graag gebruikt.
Niets is te gek, dus breng het gerust mee bij een consult.
Een product dat veel gebruikt wordt ter ondersteuning van de bioresonantietherapie zijn de Bachbloesemremedies.
Het wordt gezien als steuntje in de rug om bijvoorbeeld negatieve gevoelens te overwinnen. Als je ziek bent of overspannen, ben je vaak emotioneel ook uit balans. Door de inzet van Bachbloesems voel je je vaak weer gewoon “jezelf”.
Bachbloesems kunnen helpen wanneer u bijvoorbeeld niet zo goed “nee” durft te zeggen, of bij overmatig piekeren, prikkelbaarheid, nare gedachten en allerlei gemoedstoestanden.
Voor stressmomenten als examens of lastige gesprekken bestaat de Bach Rescueremedie, deze vermindert het onrustige gevoel van stress.
Samen kunnen we testen welke remedie voor u geschikt is. De Bachremedies zijn in mijn praktijk verkrijgbaar.

Ben je benieuwd of bioresonantie iets voor je is, of heb je een vraag?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik reageer zo spoedig mogelijk.